02 Disember 2009

Kurung Semi Sutera 3 in 1


Koleksi Baju Kurung. Kurung semi sutera ini didatangkan bersama selendang. Bagi jenis ini tiada sulaman yang dibuat. Kain yang lembut dan sesuai untuk kemana sahaja.
Harga: RM 100.00 sahaja

Kurung Opan


Koleksi baju kurung dari jenis OPAN. Anda pasti kelihatan cantik dengan mengayakan baju kurung Opan ini. Ianya didatangkan bersama selendang. Terdapat didalam berbagai corak dan warna. Tidak rugi jika anda memilikinya.

Harga: RM 160.00

Agen dikehendaki untuk mengedar semua jenis koleksi ini. Dapatkan harga MENARIK dari kami. Yang pasti kami MASYUK dan anda juga MASYUK.

Kurung Sulam


Koleksi Baju Kurung Sulam. Anda lihat digambar pasti anda tertarik dengan corak sulaman. Setiap helai adalah berlainan sulamannya. Terdapat pelbagai warna dan bentuk sulaman. Pasti suami, teman lelaki atau BOSS anda terpegun dengan penampilan anda. Anda tidak perlu seksi untuk mendapat perhatian orang.

Harga: RM 140.00

Bagi Blogger yang ingin mendapat lebih daripada sehelai atau menjadi agen kami JANGAN MALU atau SEGAN hubungi kami untuk mendapat harga yang menarik dan SEKSI. JANGAN ANDA SEKSI tapi biarlah DUIT yang masuk ke poket anda yang SEKSI.

Kurung Sulam Goyang
Koleksi Baju Kurung Sulam Goyang yang perlu dimiliki oleh peminat baju kurung. Ianya disulam pada bahagian baju. Setiap sulaman pada baju kurung ini adalah berlainan. Ini membuatkan anda nampak lebih ekslusif. Pasti orang tertanya-tanya di mana anda miliki atau siapa yang jahit. Jika ini berlaku, anda telefon kami untuk order dan kami beri anda diskaun yang menarik.

Harga: RM 180.00

Sekiranya anda membeli lebih dari sehelai, Jangan malu untuk telefon kami untuk mendapat harga menarik. Boleh campur jenis fesyen. Pastikan ANDA sentiasa ANGGUN dan CERIA.